Webshop Horloge Sales Lees Hier

Published Sep 26, 20
6 min read

Seiko Dameshorloge Op Het Internet

In totaal dragen 4 verschillende James Bonds in 8 films de Rolex Submariner. De superspion droeg in de boeken waarop de films zijn gebaseerd trouwens ook een Rolex. Niet verwonderlijk, want Ian Fleming – de schrijver van de James Bond boeken – droeg zelf ook een Rolex.Afbeelding: Warner Bros. Pictures Voor zijn film 2001: A Space Odyssey (1968) benaderde Stanley Kubrick het horlogehuis Hamilton om een aantal futuristische uurwerken te ontwerpen.

Pas veertig jaar later vond Hamilton een manier om het horloge op de markt te brengen wat resulteerde in de door de film geïnspireerde Hamilton X-01. Heel passend bleef de oplage beperkt tot 2001 stuks.Afbeelding: Solar Productions Lang voor TAG een meerderheidsbelang in het bedrijf kreeg, maakte Heuer al furore in de horlogewereld.

Dit horloge verkreeg zijn iconische status toen de "King of Cool", Steve McQueen, hem droeg in de racefilm Le Mans (1971). Het bedrijf Heuer bestaat niet meer, maar gelukkig maakt TAG Heuer nog steeds een versie van dit horloge – de TAG Heuer Monaco. In de serie Breaking Bad gaf Jesse dit horloge cadeau aan Walter White.Afbeelding: Universal Pictures You're gonna need a bigger watch....

In Jaws (1975) draagt oceanograaf Matt Hooper (Richard Dreyfuss) dit duikershorloge wanneer hij de diepten van de oceaan trotseert en het opneemt tegen de moordlustigste vis in een film ooit. In de film draagt Hooper het horloge alleen niet aan het originele bandje maar aan een Speidel Mach 1. Alsta ging – net als vele andere horlogemakers – eind jaren 70 ten onder aan de "kwartscrisis".

Watch Outlet Online

De soldaten kochten dit horloge bij de zogeheten "PX stores" – winkels op militaire basissen speciaal voor militair personeel. Francis Ford Coppola bewees een bijzonder oog voor detail te hebben door Kapitein Willard (Martin Sheen) in Apocalypse Now (1979) de Seiko 6105 te laten dragen. invicta horloges webshop.Afbeelding: Warner Bros. Pictures In de cyberpunk klassieker Blade Runner (1982) draagt Harisson Ford als replicant-jager Rick Deckard een Microma PVD.

In Scarface (1983) draag Al Pacino als de legendarische gangster een 18 karaat gouden Omega La Magique. Een uiterst zeldzaam horloge, dus de kans dat je er ooit een in het echt zal zien is klein.Afbeelding: Columbia Pictures Samen met het calculator horloge van Marty McFly is de Seiko M516 Voice Note een van de iconische nerd-horloges uit de jaren 80.

De uniekste eigenschap van dit horloge (de naam geeft het al een beetje weg) is de ingebouwde voice recorder met een kleine 4 tot 8 seconde opnametijd. De Ghostbusters gebruikten deze functie om Electronic Voice Phenomena (EVP) te detecteren, een essentieel onderdeel van het spoken opsporen.Afbeelding: Universal Pictures De Casio CA-50 is het ultieme nerd-horloge.

Draagt Marty McFly in Back to the Future (1985) nou een Casio CA-50 of een CA-53W? Na een flink aantal screencaps onder de loep te hebben genomen, kwam ik erachter dat beide kampen gelijk hebben. In Back to the Future (1985) draagt hij een CA-50 en in deel 2 en 3 wisselden ze naar de CA-53W.

Horloge Aanbieding Webshop

Dit hybride duikershorloge is beroemd als het Arnie horloge en dankt zijn bijnaam aan de Oostenrijkse spierbundel Arnold Schwarzenegger. Arnie droeg de Seiko H558 in de meeste van zijn films in de jaren 80, waaronder Commando (1985), Raw Deal (1986), Predator (1987), Running Man (1987) en Twins (1988). Dit horloge overleefde meerdere kogelregens en buitenaardse laserstralen wat dit het taaiste horloge in filmgeschiedenis maakt.Afbeelding: 20th Century Fox De Power Loader aan het einde van James Cameron’s Aliens (1986) is het herkenbaarste stuk technologie uit de filmreeks.

Seiko Horloge Heren OnlineSeiko Horloge Sale Online

Namelijk de Seiko Giugiaro 7A28-7000 gedragen door hoofdrolspeelster Ripley (Sigourney Weaver). De Seiko 7A28-7000 werd gedoopt tot de Seiko Giugiaro 7A28-7000 naar de auto-ontwerper die verantwoordelijk was voor het unieke design van dit horloge – Giorgio Giugiaro. De Italiaanse ontwerper is ook verantwoordelijk voor het design van twee iconische auto's die je als filmliefhebber vast wel kent: de Lotus Esprit (The Spy Who Loved Me) en de DeLorean DMC 12 (Back tot the Future).Afbeelding: Paramount Pictures Veel mensen denken dat Tom Cruise in Top Gun (1986) een IWC horloge droeg omdat het Zwitserse horlogehuis meerdere Top Gun modellen uitbracht.

Hot shot jachtvlieger in opleiding Maverick draagt geen IWC, maar een ORFINA Porsche Design Chronograph 7176s. Door het horloge is de film wel op een continuïteitsfoutje te betrappen. In een van de vliegscènes verandert het horloge van Maverick in een een Rolex Submariner, dit komt waarschijnlijk omdat in die paar frames het niet Tom Cruise is die in de cockpit zit.Afbeelding: 20th Century Fox Gordon Gekko is het boegbeeld van hebzucht.

Michael Douglas draagt als de meedogenloze bankier in Wall Street (1987) een gouden Cartier Santos.Afbeelding: 20th Century Fox In de jaren 90 actie klassieker Speed (1994) moet politieagent Jack Traven er voor zorgen dat een lijnbus niet langzamer dan 50 mijl per uur gaat omdat hij anders ontploft. Tijdens de film is Keanu Reeves te zien met een Casio G-Shock DW-5600.Afbeelding: 20th Century Fox In Die Hard: With a Vengeance (1995) betrappen we John McClane (Bruce Wilis) op een horologische inconsistentie (horloge kopen).

Invicta Aanbieding Webwinkels

Horloge Sale OnlineSeiko Horloge Sale Webshop

Vervolgens draagt hij in een latere scene gewoon weer de Breitling. Nog een leuk feitje over Bruce Wilis is dat hij in bijna al zijn films zijn horloge aan de binnenkant van zijn pols draagt. invicta horloges webshop.Afbeelding: Paramount Pictures In Mission: Impossible (1996) draagt IMF agent Ethan Hunt (Tom Cruise) een Casio G-Shock DW-290.

In Mission: Impossible II (2000) een Casio G-Shock DW-6900 en in Mission: Impossible III (2006) een Casio G-Schock MTG-910D.Afbeelding: Columbia TriStar International Samen met het zwarte pak en de Ray-Ban bril behoort de Hamilton Ventura tot de standaard uitrusting van een Men in Black in de MiB filmreeks. De Hamilton Ventura ziet er uit als een futuristisch horloge dat je op de Wereldtentoonstelling kon kopen.

Voordat Will Smith het horloge droeg in Men in Black (1997) was de Hamilton Ventura al te bewonderen aan de pols van Elvis Presley in de film Blue Hawaii (1961).Afbeelding: MGM/UA Toen ze voor hoofdrolspeler Sam in Ronin (1998) een horloge nodig hadden, kwamen ze terecht bij een Parijse horlogedealer.

Het gerucht gaat dat Robert De Niro zo onder de indruk was van de vintage Jardur dat hij hem hield als souvenir.Afbeelding: Lions Gate Films American Psycho (2000) is gebaseerd op het controversiële boek van Bret Easton Ellis. invicta horloges webshop. De film, met in de hoofdrol Christian Bale, vertelt het verhaal van Patrick Bateman – een succesvolle beurshandelaar met een liefde voor geld, excessen en luxe.

Invicta Chronograaf Webshops

Ondanks de controverse rondom het boek stond Rolex het gebruik van het horloge in de film toe, alleen wel met een aantal voorwaarden. Bale's personage mocht het horloge niet dragen als hij zijn gruwelheden uitvoerde en de beroemde zin uit het boek moesten ze veranderen in .Afbeelding: Miramax In Infernal Affairs (2002) is Tony Leung als undercoveragent Chen Wing Yan te zien met een Chronoswiss Tora aan zijn pols.

Navigation

Home

Latest Posts

Seiko Dameshorloge Webshops

Published Oct 07, 20
6 min read

Webshop Horloges Kopen Lees Verder

Published Oct 05, 20
6 min read